[FOTO] Policija bjelovarskim srednjoškolcima približila svoje zanimanje: ‘Postanite dio plavog tima’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Jučer je od 13 do 14 sat ispred srednjoškolskog centra u Bjelovaru održan Dan otvorenih vrata PU bjelovarsko-bilogorske.

-Kako bi približili ovo zanimanje svima prisutnima, prezentirani su različiti policijski poslovi kao i policijska tehnika, oprema, i vozila. Na informativnim punktovima moglo se upoznati s radom i opremom kriminalističke tehnike, temeljne i prometne policije kao i interventne policije.

Mladi su imali priliku upoznati se s važnim informacijama vezanim uz upis u III. razred srednje škole za zanimanje policajac/policajka i program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka, kao i s kriterijima koje moraju zadovoljiti da bi postali dio plavog tima.

Pozivamo mlade koje zanima ovaj dinamičan, human i odgovoran posao da se prijave na natječaj Ministarstva unutarnjih poslova i postanu hrvatski policajci i policajke – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Polaznicima su tijekom školovanja osigurani smještaj, hrana, oprema i mjesečna novčana naknada, a nakon završetka školovanja čeka ih siguran posao, kao i mogućnost napredovanja i nastavka školovanja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!