Lneniček i Žmegač složni: ‘Pred nama su mnogi zajednički projekti Grada i Pivovare Daruvar’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR –  Gradonačelnik Daruvara Damira Lneniček i predsjednik Uprave Pivovare Daruvar Davora Žmegač  dogovorili su daljnje korake suradnje između Grada i Pivovare, kao jednog od najvećih lokalnih poslodavaca.

Dotaknuli su se i Dana Piva, koji su održani proteklog vikenda i sabrali utiske tog velikog događaja u Daruvaru.

-Mnogi zajednički projekti su pred nama i veselimo se svim daljnjim suradnjama koje će privući interes za grad i za Pivovaru. Kako smo početkom godine napravili strateški zaokret u našem poslovnom modelu, realizirali velike investicije vezane za modernizaciju naših pogona, naša poruka je jasna: Cilj nam je izgraditi suvremenu pivovaru, no svakako ostaviti i onaj važni sastojak tradicije, koji čini razliku.
Cilj nam je daljnji razvoj naše Pivovare i njenih brandova, no isto tako veliki naglasak stavljamo na sudjelovanje u radu i djelovanju lokalne zajednice, kako bi imali priliku svi zajedno rasti i graditi lijepu zajedničku budućnost – rekao je predsjednik Uprave Pivovare Daruvar  Davor Žmegač.

Gradonačelnik grada Daruvara Damir Lneniček poručio je:

-Zahvaljujući Pivovari Daruvar na značajnoj investiciji u našem gradu, koja je rezultirala povećanjem proizvodnje piva i dodatnim zapošljavanjem naših sugrađana, izražavam zahvalnost na vraćanju sjedišta pivovare u naš grad te na odličnoj organizaciji Dana piva koji su iza nas. Vjerujem da će zajednička suradnja između Pivovare, Grada i Turističke zajednice rezultirati još boljom ponudom Daruvara kao turističke destinacije.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!