Već sada je velik interes za nove usluge Zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Zavod za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije je među rijetkim zavodima u Hrvatskoj koji do sad nije imao odjel za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju, no sada se može pohvaliti kako ga ima i kako te usluge interesiraju velik broj pojedinaca i ustanova.

– Pokrenuli smo ga u siječnju, osnovan je pri Službi za ekologiju. Nije bio preveliki financijski ulog, ali će nam donijeti poveću dobit. Mi smo 4. svibnja dobili rješenje od Ministarstva zdravstva da smo ispunili uvijete koji su propisani pravilnikom. Prvenstveno ciljamo na naše gradove i općine, ustanove i gospodarstvenike. Već smo sklopili dosta ugovora, odaziv je za sada zadovoljavajući – pojašnjava Vedran Trupac, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo.

Bjelovarsko-bilogorska županija uvijek je i uvijek će podupirati rad Zavoda za javno zdravstvo BBŽ-a, a župan Marko Marušić zadovoljan je s novom uslugom. Naime, Zavod je dugo vremena bio previše pasivan i radio je u minusu, pa je siguran kako će i nova usluga popraviti stanje u blagajni.

– Pohvaljujem rad ravnatelja i njegovih suradnika na proaktivnom vođenju zavoda jer ne čekaju samo sredstva za rad, već se sami bore na tržištu. Drago mi je da pored postojeće palete usluga, uvode i onu dezinfekcije, deratizacije i dezinsekcije. Sigurno će jače i bolje konkurirati na tržištu. Sve u svemu, uz minimalna zapošljavanja, sklapaju se novi poslovi, a prema najavama, velik je interes za taj posao, pa će u budućnosti morati još nekoga zaposliti, kako bi mogli sve usluge pružiti u traženim rokovima – rekao je Marušić, zadovoljan jer unazad dvije godine Zavod posluje pozitivno.

Uz “DDD” uslugu, uveli su ranije i analizu meda. Rade razne analize vode, a planu su i neke nove usluge kada je kontrola vode u pitanju. Trupac se nada da će sve to doprinijeti pozitivnom poslovanju Zavoda za javno zdravstvo.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!