Općina Šandrovac za svoj je rođendan pripremila bogat zabavni program

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ŠANDROVAC – Program obilježavanja Dana općine Šandrovac i blagdana svetog Vida počinje sutra okupljanjem uzvanika u 10 sati. U 11 sati na rasporedu je sveta misa u Crkvi Pohoda BDM u Šandrovcu dok će se u 12 sati položiti vijenci i odati počast poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima. Svečana sjednica Općinskog vijeća slijedi u 12:30, a odmah nakon toga uzvanici će sudjelovati na domjenku.

– U petak u 16 sati imamo Mini turnir u nogometu u kojem sudjeluju udruge Općine Šandrovac, a u 19 sati je Smotra vatrogasne opreme na nogometnom igralištu u Šandrovcu. U 20 sati podružit ćemo se uz program i zabavu KUD-a te će lovci skuhati paprikaš, a ribiči fiš – najavljuje načelnik Dario Halauš.

U subotu u 9 sati na rasporedu je Gulašijada, u 13 Dječja olimpijada, a u 16 sati utakmica NK Bilogorac i NK Brezovac (pioniri).

– Isti dan, subota, u 17:30 održat će se Alka u tačkama, a u 20 sati slijedi zabava uz grupu Remix. U nedjelju u 11 sati služit će se sveta misa, u 17 sati je nogometna utakmica dok se proslava završava u 21 sat koncertom Bosutskih bećara ispred zgrade Općine u šatoru – rekao je Halauš.

Svi se samo nadaju lijepom vremenu.

FOTO: Željko Smešnjak


PODIJELI S PRIJATELJIMA!