Svaka čast! Pivovara Daruvar okrunjena svjetskom nagradom za kvalitetu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dolaskom lijepih dana u Pivovaru Daruvar stigle su i lijepe vijesti iz dalekog Bruxelles-a.

5th Element IIPA i 5th Element Stout, piva iz portfolia Pivovare Daruvar, osvojili su Monde Selection Gold nagradu za njihovu iznimnu kvalitetu!

-Iznimno smo ponosni na ove nagrade koje su osvojili naša IIPA i Stout, te na činjenicu da je njihova vrhunska kvaliteta prepoznata na tako renomiranom svjetskom natjecanju , među proizvodima iz cijelog svijeta. S aspekta potrošača ova nagrada je od velike važnosti, jer potrošač pri odabiru proizvoda koji nosi oznaku kvalitete Monde Selection, može biti siguran da bira proizvod visoke kvalitete – naveli su iz Pivovare Daruvar.

Monde Selection je vodeći svjetski institut za kvalitetu potrošačkih proizvoda. Osnovan u Belgiji 1961., institut se ističe neusporedivo velikim iskustvom i ponosi se time što je jedan od najstarijih i najstručnijih autoriteta u ocjenjivanju kvalitete proizvoda široke potrošnje na temelju organoleptičkih i znanstvenih parametara. Svake godine, više od 3.000 proizvoda iz cijelog svijeta prijavljuje se za Monde Nagrada za kvalitetu odabira.

Članovi žirija, koji degustiraju i ‘blind’ testom ocjenjuju proizvode, odabrani su temeljem svojih profesionalnih kvalifikacija, kompetencija, iskustva i integriteta. Oni nisu članovi organizacije Monde Selection – radi se o vanjskim suradnicima koji su odabrani na temelju svojih profesionalnih kvalifikacija, kompetencije, iskustva i integriteta.

Za ocjenjivanje piva, Monde Selection imenuje žiri neovisnih stručnjaka koji imaju veliko iskustvo u pivarstvu. Ovaj stručni žiri sastavljen je od majstora pivara, zitologa, kemijski inženjera poznatih po svom znanju u pivarskoj znanosti i tehnologiji fermentacije.

Kako bi proveli specifične laboratorijske analize na piva, Monde Selection djeluje u suradnji s belgijskim institutom Meurice kojeg čine najbolji stručnjaci u tom području koji su svjetski poznati po svojoj stručnosti.

Ovo veliko priznanje nam je motivacija da dižemo ljestvicu u svim aspektima našeg poslovanja – poručili su iz Pivovare Daruvar.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!