Iva Kramarić: Žgela nam je stalno stvarao probleme. Tužit ću ga i privatno, pogledajte kako me napao!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

-Još uvijek se tresem i nije mi svejedno kad moram u Severin. Znam tko je on – priča nam Iva Milka Kramarić, vlasnica ugostiteljskog objekta iz Severina koja je tamošnjeg načelnika Žarka Žgelu optužila za fizički napad na sebe i svoje goste. Incident se dogodio u nedjelju u kasnim večernjim satima, a prethodio mu je verbalni okršaj sa zaposlenicom koja je načelniku i njegovu prijatelju odbila poslužiti još jedno piće jer su, tvrdi, bili vidno alkoholizirani. U pomoć je pozvala gazdaricu koju je načelnik napao fizički, što se vidi i na snimkama nadzornih kamera koje nam je ustupila Iva Milka Kramarić.

-Zvali smo i policiju, ali s obzirom da mi je Žgela nanio lakše teže ozljede, čini se da će ovaj incident biti zabilježen samo kao remećenje javnog reda i mira te da će dobiti prekršajnu, a ne kaznenu prijavu. No, neće se samo tako izvući, već danas idem kod odvjetnice kako bismo pripremile privatnu tužbu – kaže Kramarić.

Dodaje kako je lokal u Severinu ispred kojeg se dogodio incident preuzela početkom svibnja, a problemi s načelnikom su počeli odmah.

-Nije dolazio često, no svaki put kad bi došao, nastao bi neki problem. Svaki put je imao potrebu hvatati zaposlenice za ruke ili im  dobacivati ružne stvari ako ga ne bi htjele poslužiti. Stvarno ne razumijem da se netko u 21. stoljeću tako ponaša – priča naša sugovornica.

Njezina zaposlenica koja je sudjelovala u nedjeljnom okršaju nakon svega je zaključila da joj je svega dosta te je odlučila otići.

-Jednostavno se više ne želi vraćati onamo. Danas je užasno teško pronaći radnika i jako mi je žao što je dala otkaz, no razumijem je – kaže Kramarić.

Podsjetimo, javnost je o incidentu u Severinu doznala jučer, a danas su iz Hrvatske demokratske zajednice izvijestili kako je Žarko Žgela samoinicijativno istupio iz te stranke. Na čelu Severina, najmanje općine u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, Žgela je od 2009. godine.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!