Evo tko će voditi Gradski muzej u Bjelovaru sljedeće četiri godine

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Marijana Dragičević (HSLS) će biti nova ravnateljica Gradskog muzeja Bjelovar te će preuzeti ravnateljsku palicu od Milana Pavlovića koji se nakon dva iznimno uspješna mandata nije kandidirao za treći.

Iz neslužbenih, ali pouzdanih izvora doznajemo da je tako odlučilo Upravno vijeće Gradskog muzeja s tim da tu odluku još mora potvrditi bjelovarsko Gradsko vijeće. 

Budući da je Marijana Dragičević potpredsjednica županijskog HSLS-a i kao takva uživa podršku gradske vlasti, veliko iznenađenje bi bilo da joj ne bude izglasano povjerenje. 

Inače, Marijana Dragičević diplomirala je povijest i arheologiju i višegodišnja je kustosica arheološkog odjela u Gradskom muzeju. Predsjednica je Društva umjetnika mladih alternativaca kojoj je od strane Grada Bjelovara isplaćeno više od 30 tisuća kuna za tiskanje i promociju knjiga koje potpisuje upravo Marijana Dragičević. 

Dragičević je kao spisateljica bila članica Upravnog vijeća Narodne knjižnice ‘Petar Preradović, ali je izašla iz navedenog vijeća i ova ambiciozna povjesničarka i arheologinja je trenutno članica Upravnog vijeća Zavoda za javno zdravstvo BBŽ-a. 

Foto – Marijana Dragičević, druga s desna


PODIJELI S PRIJATELJIMA!