Evo što je bio uzrok velikog požara u Grubišnom Polju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GRUBIŠNO POLJE – U srijedu oko 9 sati u trgovačkom centru Interspara izbio je požar o čemu smo prvi pisali. 

PU bjelovarsko-bilogorska oglasila se o navedenom požaru.

-Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed kvara na električnom rasvjetnom tijelu postavljenom u spuštenom stropu jedne prostorije, te se potom požar proširio na ostatak prostorije i krovište trgovačkog centra.

Uslijed djelovanja dima unutrašnjost trgovačkog centra, radna oprema i prodajni artikli su zacrnjeni, a visina nastale štete biti će utvrđena nakon procjene štete.

U trenutku izbijanja požara, u trgovačkom centru nalazilo se šest djelatnika i oko 10 kupaca – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske i dodaju.

-Na mjesto događaja izašli su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Grubišnog Polja, a s obzirom da se navedeni požar proširio na veći dio prodajnog i skladišnog prostora te krova naknadno su na mjesto događaja pristigli i pripadnici javnih vatrogasnih postrojbi grada Daruvara, Garešnice i Bjelovara kao i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Veliki Grđevac te ostalih dobrovoljnih vatrogasnih društava Vatrogasne zajednice Grada Grubišno Polje koji su požar stavili pod nadzor i ugasili.

Sve prikupljene obavijesti biti će uz posebno izvješće dostavljene nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!