Kreću testiranja, tko će dobiti posao u novom Veteranskom centru?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Sutra će daruvarska podružnica Veteranskog centra biti korak bliže početku rada. Naime, na stranicama Veteranskog centra objavljeno je kako će se prvog dana rujna u prostorijama Digitalnog inovacijskog centra Daruvar održati testiranja i to za višeg stručnog savjetnika – koordinatora podružnice, socijalne radnike, psihologe, kineziologe, stručne suradnike, fizioterapeute, prvostupnice sestrinstva, medicinske sestre i tehničare, stručne referente te njegovatelje.

Sve počinje od 9,45 kada kreće registracija kandidata za radna mjesta socijalni radnik i fizioterapeut, nakon čega kreće testiranje. Raspored svih registracija i pisanih testiranja objavljen je i na stranicama Veteranskog centra. Kandidati koji nisu poslali potpune prijave ili ne ispunjavaju formalne uvjete, već su pisano obaviješteni da nisu uključeni u testiranja.

Kandidati koji pristupaju pisanom testiranju dužni su predočiti osobnu iskaznicu radi utvrđivanja identiteta, a oni koji zakasne na termin za određeno pisano testiranje, neće moći ni pristupiti testiranju. Dakako, tijekom testiranja nije dozvoljeno koristiti bilo kakvu pisanu ili usmenu pomoć, a bilo kakvo kršenje pravila ili kućnog reda sankcionirat će se udaljavanjem s testiranja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!