Učenici napokon dočekali svoju školsko-sportsku dvoranu, obišao je i župan

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Školsko-sportska dvorana u Velikoj Pisanici čija je izgradnja započela prije čak 13 godina, napokon je dovršena. U srijedu ju je posjetio župan Marko Marušić sa suradnicima, a domaćin mu je bio načelnik Općine Fredi Pali.

„Ne znam iz kojeg razloga ova dvorana do danas nije završena i zašto je to trajalo tolike godine. Možda je u pitanju neznanje ili pak manjak volje. Međutim, ono što znam je da smo obećali riješiti problem ove dvorane, kao i one u Hercegovcu, koja zjapi prazna i koristi se za sve, samo ne za ono što bi trebala”, istaknuo je župan Marušić te izrazio zadovoljstvo što će dvoranu konačno moći koristiti nešto više od 140 učenika, ali i svi drugi mještani Velike Pisanice.

Načelnik Pali zahvalio se županu Marušiću te svima koji su doprinijeli ostvarenju ovog projekta.

„Sretni smo i hvala Bjelovarsko-bilogorskoj županiji te županu što su nam omogućili ovu novu
opremu. Imamo nove golove, koševe, ljestve i sve što je potrebno za održavanje tjelesnog i zdravstvenog odgoja u školama. Dvorana neće biti samo za učenike nego za sve mještane naše općine, jer njena namjena nije samo za sport nego i za kulturne sadržaje”, kazao je Pali.
Nova školska sportska dvorana opremljena je suvremenom sportskom opremom, tribinama za gledatelje te modernim sustavima za grijanje i hlađenje. Osim toga, prostor je prilagođen za različite sportske discipline i aktivnosti, što će omogućiti raznolikost programa koji će se održavati u dvorani.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!