Paramilitant Šebalj pokušao preuzeti prosvjede, seljaci mu okrenuli leđa i raspustili se

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Umjesto Tomislava Pokrovca, na današnje neuspjele prosvjede svinjogojaca u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji stigao je Gordan Šebalj, predsjednik ekstremne desničarske udruge Hrvatski ratnik. Radi se o udruzi koja je, prema navodima medija, predmet interesa Sigurno-obavještajne agencije (SOA), hrvatske obavještajne službe koja se bavi svim oblicima ugroze ustavnog poretka Republike Hrvatske.
Njegovo učestalo pojavljivanje na prosvjedima samo je još jedan argument u prilog onima koji tvrde da iza prosvjeda nikada nisu stajali svinjogojci, pa čak niti seljaci, nego da ih je od prvog dana organizirala skupina ljudi čiji ciljevi nemaju veze sa afričkom svinjskom kugom.

Danas postoje ozbiljne indicije da takozvani Stožer za obranu hrvatskog sela u stvari operativno vodi udruga Hrvatski ratnik. U prvoj fazi prosvjeda ta udruga je najprije na svojim službenim medijskim platformama tobože samo podržavala prosvjede, međutim kako se frontmen Pokrovac pokazao nesposobnim, Šebalj i ekipa su se počeli razotkrivati.
Do kuda će to razotkrivanje sve dovesti, tek će se vidjeti.
Šebaljevo novo pojavljivanje među svinjogojcima u trenutku kad službeni organizator seljačkih skupova, Pokrovčev Stožer, iste prekida, poprilično je znakovito, a sudeći prema slabom odazivu na prosvjed u BBŽ, većini seljaka ideja da u njihovo ime progovara radikalni desničar nije najbolje sjela.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!