Daruvarčanka doživjela nesvakidašnju nesreću na pruzi!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nesvakidašnja prometna nesreća dogodila se prošlog vikenda u Daruvaru. U nedjelju, 17. prosinca, u 19.40 sati, na automobil kojim je upravljala 59-godišnjakinja pala je – željeznička rampa!
-Vozačica je upravljala svojim osobnim automobilom daruvarskih registarskih oznaka Ulicom Krste Frankopana. Dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge, gdje je prijelaz preko ceste reguliran polubranicima, svjetlosnim i zvučnim znacima koji upozoravaju da će se taj uređaj početi spuštati, prelazeći vozilom preko pružnog prijelaza, uslijed neispravnosti “motke polubranika, i svjetlosnih i zvučnih znakova”, došlo je do samo spuštanja polubranika – motke koja je udarila u poklopac motora i vjetrobransko staklo osobnog automobila, pri čemu je na automobilu i polubraniku nastala materijalna šteta – izvijestili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.
Utvrđeno je da je do spuštanja polubranika došlo uslijed tehničke neispravnosti – strujnog kvara elektroničke jedinice. Kvar na polubranicima sanirale su stručne osobe Hrvatskih željeznica te su polubranici zaključani jer se na toj pruzi ne odvija željeznički promet.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!