U automobilu kojim je pregažen Bjelovarčanin pronađeni su dokazi koji upućuju samo na jedno…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Građani su u srijedu navečer (27. prosinca) ostali zatečeni viješću kako je u inače mirnom prigradskom naselju Jošine nasilno ugašen život 53-godišnjeg Stipe Batkovića Batka. Prerani odlazak veterana Domovinskog rata, pripadnika nekadašnje A satnije, tim je tragičniji jer policija s njegovom smrću povezuje njegova dugogodišnjeg prijatelja. Batak je umro na poprilično brutalan način, tvrde dobro upućeni u ovaj slučaj koji je šokirao, ne samo bjelovarsku, već čitavu hrvatsku javnost.

Nesretni Bjelovarčanin na smrt je pregažen, zbog čega je policija uhitila 45-godišnjaka. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o muškarcu s kojim se pokojnik godinama družio te bio u prijateljskim odnosima.

Iz pouzdanih izvora doznajemo kako je brutalnom činu prethodila svađa između dvojice muškaraca koja je navodno započela u jednom ugostiteljskom objektu na području grada koji su zajedno napustili jučer poslijepodne. Automobilom koji je vozio 45-godišnjak stigli su u Jošine gdje stanuje njihov zajednički poznanik.

Kako ekspkluzivno doznajemo, dokazi koje je policija tijekom očevida pronašla upućuju na to kako je okršaj, i to ne samo verbalni, nastavljen i u automobilu jer su u njemu pronađeni tragovi krvi.

Prema priči očevidaca ovo nesretnog događaja, 45-godišnjak je iz automobila stranih registarskih oznaka u jednom trenutku izgurao 53-godišnjaka, vratio se autom na početak ulice, a potom pojurio autom prema žrtvi, da bi je pregazio.

Nakon toga se vozilom dao u bijeg, no policija koju su pozvali zaprepašteni mještani, ubrzo ga je uhvatila nekoliko kilometara dalje od mjesta nesreće.

Mnoge Bjelovarčane, posebice mještane južnog dijela grada, ovaj je događaj uznemirio jer su scene kakvima su sinoć svjedočili ranije gledali samo u američkim filmovima. Prizori su to koje će sigurno teško zaboraviti te se nadaju da nečem sličnom u Bjelovaru više nikada neće morati svjedočiti.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!