Superznalac, Numicon ili Montessori English: Odaberite jedan od tri fantastična programa bjelovarske Školice

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarska Školica upravo je započela novi ciklus upisa u svoja tri programa – Superznalac, Numicon i Montessori English! Uz ove programe za djecu, u Školici nude grupne i individualne pripreme za maturu iz matematike.

Superznalac je program namijenjen djeci staroj od 4 do 12 godina. Sročen je da razvija mentalne sposobnosti djece uz upotrebu drevne azijske računaljke abakus. Usmjeren je za razvoj kognitivnih vještina i intelektualni razvoj djeteta. Upotrebom abakusa razvijaju se obje moždane hemisfere čime se razvija maksimalan intelektualni potencijal. Nastava se održava jednom tjedno u trajanju od dva školska sata u grupama od 6 do 12 polaznika.

Matemagična Školica – Numicon usmjeren je prema djeci od 4 do 6 godina. Kroz ovaj program vaše malene čeka čarobno putovanje u svijet brojeva. Numicon metoda pomaže mališanima da razvijaju matematičke vještine kroz igru i istraživanje. Razvijaju se predmatematičke sposobnosti kod djece koja žele na jednostavan i zabavan način upoznati brojeve. Razvili su ga stručnjaci sveučilišta Oxford, a 2015. godine proglašen je najboljom svjetskom edukativnom matematičkom metodom koja pokriva cjelokupno područje brojeva, osnovnih računskih operacija i različitih matematičkih obrazaca. Radionice se održavaju jednom tjedno u trajanju od 60 minuta u grupama od 6 do 8 polaznika.

Montessori English namijenjen je djeci staroj od 2 do 15 godina. Kroz pažljivo osmišljene aktivnosti, vaše dijete će razvijati jezične sposobnosti i ljubav prema učenju jezika.

– Naš tim predanih učiteljica i odgajateljica osigurava poticajno okruženje za razvoj dječjih potencijala. Učiteljice u programu Superznalac imaju višegodišnje iskustvo u provođenju programa mentalne aritmetike, dok učiteljica iz engleskog ima bogato iskustvo stečeno radom na fakultetu u Londonu i posjeduje certifikat Maria Montessori Institute. Svaki program je prilagođen specifičnostima određene dobi, nudeći personaliziran pristup učenju. Također, integriramo Montessori igru u obrazovni proces kako bismo potaknuli radost učenja i stvarali znanja koja će trajati cijeli život – poručuju iz Školice otkrivajući prednosti koje djeca dobivaju polazeći ove programe, a to su bolji uspjeh u školi te bolja koncentracija i pamćenje, kao i vjetar u leđa za učenje matematike s Numiconom.

– Prijavite svoje dijete na besplatni promo sat i otvorite vrata uzbudljivom svijetu znanja! Kontaktirajte nas na 0996723930 ili putem e-maila info@skolica.eu i rezervirajte mjesto za vašeg malog istraživača. U Školici vjerujemo da je svako dijete posebno i ima neograničen potencijal za uspjeh. Pridružite nam se u avanturi učenja – zaključuju iz Školice.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!