Župan Marušić ugostio članice udruge ‘Seoske žene BBŽ’: Vi ste naš ponos, hvala vam na svemu’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Povodom Međunarodnog dana žena župan Marko Marušić u zgradi Županije ugostio je članice udruge ‘Seoske žene BBŽ’

-Čestitam svim našim ženama, majkama i kako kažem kraljicama, Međunarodni dan žena. Povodom tog dana imam čast primiti članice udruge Seoske žene Bjelovarsko-bilogorske županije. Zahvaljujem se na svemu što radite. Nije lako biti žena, posebno u ruralnim područjima gdje se isprepliću tradicionalni poslovi sa biti majka, žena, domaćica i poljoprivrednica. Stoga mi je čast što vas mogu ugostiti, čestitati vam i zahvaliti vam se na aktivnom djelovanju što kroz kulturu čuvate našu baštinu – rekao je, između ostalog, župan Marušić. 

Valentina Smiljanović, mlada predsjednica udruge ‘Seoske žene BBŽ’ zahvalila se županu Marku Marušiću i pročelniku za poljoprivredu Zlatku Pavičiću na gostoprimstvu. 

-Voditi udrugu je malo teško, malo i nije. Dakle, kao u svakom poslu ima prednosti i nedostataka, ali ja to volim, želim i sretna sam sa svojim ženama i vjerujem da ćemo kroz godine sve bolje raditi, surađivati, imati sve više novih članica. Imam veliku podršku u svojoj zamjenici gospođi Mariji Knežić – kazala je Valentina.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!