Stjepanović: U desetak godina povukli smo 10 milijuna eura iz EU fondova!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Lovačkom domu „Srna“ u Dežanovcu svečano je proslavljena 31. godišnjica prve sjednice Općine Dežanovac koja se danas obilježava kao Dan općine.

-Obilježavanje Dana općine uvijek je prigoda da se podsjetimo svega što smo učinili u godinama koje se nalaze iza nas. Sa zadovoljstvom se možemo osvrnuti na ponekad trnovit, no zasigurno plodonosan rad – ispričao je zamjenik predsjednika Općinskog vijeća Dalibor Alavanja.

-Naš rad od proteklih godina obiluje rezultatima koji nas raduju, ali obvezuju na rad i zalaganje. U ovom sazivu Općinskog vijeća održali smo ukupno 16 sjednica na kojima smo odradili i raspravili niz važnih tema i izvještaja, a gotovo sve odluke kao i proračun donesene su jednoglasno što dovoljno govori o našoj slozi i međusobnom povjerenju – dodao je Alavanja.

Radom Općine zadovoljan je i načelnik Josip Stjepanović.

-Načelnik sam od 2013. godine i mogu reći da sam zadovoljan radom i projektima koje smo napravili. Od 2013. godine do danas mogu reći da smo povukli oko desetak milijuna iz Europskih fondova. Od pročistača, kanalizacije, vodovoda, vrtića, nogostupa i svih ostalih projekata – ispričao  je načelnik.

Načelnik Stjepanović ističe kako je ove godine u planu i da se obnovi cesta od Dežanovca do Kaštela. Vrijednost tog projekta procjenjuje se na oko 270 tisuća eura.

-Pokušavamo riješit i dio oko vodovoda završenog 2012. od Trojeglava prema Donjim i Gornjim Sređanima, Goveđem Polju, Drležu… To se vuče kao trakavica ne našom krivnjom, već krivnjom izvođača radova i stvarno se nadam da ćemo to realizirati ove godine – zaključio je Stjepanović.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!