Doznali smo kako su djeca nastradala u nezgodama

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Jučerašnji dan u Bjelovaru bi se s pravom mogao nazvati crnim petkom. U nesrećama je teško ozlijeđeno petero djece.

U Bulincu je troje maloljetnika ozlijeđeno vozeći quad. Oko 15.45 sati, dijete koje zbog svoje starosne dobi nije smjelo upravljati “vozilom registriranim kao traktor”, odnosno quadom tim je vozilom prevozilo još dvoje djece, a zbog neprilagođene brzine, vozilo je sletjelo s ceste i udarilo u betonski most. Potom se u 20:35 21-godišnji vozač automobila nije zaustavio na pješačkom prijelazu u centru Bjelovara i udario je dijete koje je prelazilo cestu. Pješakinja je zadobila teške ozljede, a vozač će biti kazneno prijavljen. Oko 21.35 sati, dijete je, vozeći električni romobil bez kacige, izgubilo kontrolu i palo na kolnik u Zagorskoj ulici. Zadobilo je teške ozljede glave i prevezeno je u bolnicu. Prema djetetu koje je u dobi mlađeg maloljetnika bit će proveden prekršajni postupak.

Prema informacijama iz bjelovarske bolnice od petero ozlijeđene djece jedno je prebačeno u bolnicu u Zagreb dok je četvero zadržano u bolnici u Bjelovaru. Jedno od njih je životno ugroženo, a ostali imaju teške tjelesne povrede.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!