[FOTO] CB Jet-set/Cvjećarnica Helena pobjednik ljetnog malonogometnog turnira u Pakracu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Pod pokroviteljstvom Grada Pakraca i u organizaciji Sportske zajednice Grada Pakraca završen je 27. po redu ljetni malonogometni turnir – MNT Pakrac 2024, nakon devet uzbuđujućih dana natjecanja. U finalu je ekipa CB Jet-set/Cvjećarnica Helena pobijedila ekipu Stragatrans rezultatom 2:1, osvojivši tako naslov pobjednika turnira.

U utakmici za treće mjesto ekipa Oda iz Kutine je dominirala nad ekipom Lipičkog Compasa, ostvarivši uvjerljivu pobjedu od 5:0 te tako osvojivši brončanu medalju.

Najboljim igračem turnira proglašen je Ante Pavličević iz pobjedničke ekipe CB Jet-set/Cvjećarnica Helena, čija je odlična igra bila ključna za uspjeh njegove momčadi. Luka Filipan iz ekipe Oda zaslužio je titulu najboljeg vratara turnira zahvaljujući sjajnim obranama tijekom natjecanja.

Tihomir Novak, inače član malonogometne reprezentacije, predvodio je ljestvicu strijelaca od četvrtfinala pa nadalje, istaknuvši se svojim golovima za ekipu Stragatrans.

Osim glavnih utakmica, finalna večer je bila obogaćena revijalnom utakmicom mladih nogometaša NK Hajduk Pakrac i NK Libertas iz Novske. Tijekom turnira, publiku su oduševljavali i polaznici škole nogometa pakračkog NK Hajduka svojim vještinama i strašću prema igri.

Posebnu draž turniru dodala je i utakmica nogometnih veterana s područja Pakraca i Lipika, koja je pružila nostalgične trenutke na terenu, dok su pauze između utakmica ispunili nastupi pakračkih mažoretkinja. (mk)

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!