UTEMELJITELJI HDZ-a Pozvali na izbore i dali podršku Grabar-Kitarović

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ROVIŠĆE – U Rovišću je održana sjednica proširenog sastava županijskog odbora Zajednice utemeljitelja HDZ-a Bjelovarsko – bilogorske županije. Jedna od točaka dnevnog reda odnosila se na analizu prvog kruga predsjedničkih izbora te je nakon rasprave donesen zaključak da je rezultat u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji morao biti bolji.

Prije početka same sjednice članove je pozdravio predsjednik Općinskog vijeća Luka Markešić koji je uz Slavka Prišćana bio domaćin ovog skupa te je pozvao na jedinstvo i  tražio od svih prisutnih da učine sve kako bi u drugom krugu sadašnja predsjednica dobila i drugi mandat.

Predsjednik Zajednice utemeljitelja Slavko Prišćan u svome je govoru istaknuo kako su glasovi koje je osvojio Miroslav Škoro HDZ-u opomena, koju su u stranci svi jako dobro shvatili. Narod je taj koji bira i za puno toga se mora pitati narod, članove, utemeljitelje i branitelje.

-Pred svima nama je drugo poluvrijeme u kojem moramo skupiti glave i podržati našu kandidatkinju i bez obzira na „žuti karton“ iz prvog poluvremena dati sve od sebe i odnijeti pobjedu. Pozivamo sve članove, simpatizere i sve ljude koji Hrvatskoj žele dobro da sa svojim obiteljima izađu na izbore i podrže Kolindu Grabar-Kitarović jer je sve drugo vraćanje u mračna vremena u kojima je Zoran Milanović zadužio i osramotio Hrvatsku. Županijska organizacija HDZ-a mora odraditi ozbiljan posao po svojim općinskim organizacijama kako bi motivirali glasače da izađu na izbore jer Hrvatska nije „slučajna država“ već država za čiju su neovisnost brojni branitelji položili svoje živote. Doba je Božića, a obitelji naših poginulih i nestalih branitelja s tugom, ali i ponosom na svoje najmilije u tišini obilježavaju ove blagdane. I baš zbog njih treba izaći na izbore i dati glas za jamstvo suverenosti, sigurnosti, demokracije i očuvanja hrvatskog identiteta kako je to istaknula i sama predsjednica Kolinda Grabar – Kitarović. Svi želimo da Hrvatska ide dalje, trebamo staviti glave skupa, pogledati se u oči, raščistiti neke stvari unutar naših redova i s jasnim ciljevima krenuti u ostvarenje vizije našeg prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana – istaknuo je Prišćan.

Skupu se obratio i državni tajnik Velimir Žunac koji je istaknuo sve projekte koji se zahvaljujući Vladi RH provode ili su provedeni u ruralnim područjima, a koji utječu na razvoj ruralnih sredina.

-To je put razvoja, put za bolje sutra, a svaki drugi izbor osim Kolinde Grabar – Kitarović bio bi, ako što je već rečeno, na staro kada se Hrvatska silno zaduživala te smo bili u gotovo bezizlaznoj situaciji – zaključio je.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!