SDP I PARTNERI Želimo predsjednika koji će biti pozvan u Bijelu kuću

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Potporu Zoranu Milanoviću na predsjedničkim izborima su iz Bjelovara danas dale lokalne snage SDP-a, GLAS-a, Demokrata, HSS-a, BUZ-a i Damir Bajs Nezavisne liste. Žele, kažu, predsjednika koji će biti pozvan u Bijelu kuću, a ne stajati pred njenom ogradom. Nedjeljni izbori su i test birača smatra Bojana Hribljan iz Demokrata.

-Pokazat će odgovornost naših birača. Hoće li onima koji su im davali lažna obećanja ponovno pokloniti povjerenje – rekla je Hribljan i dodala kako Milanović ne prodaje prazne priče i raspravlja argumentima, a ne neispunjenim obećanjima. Upravo to spočitavaju Kolindi Grabar-Kitarović prema kojoj je strelicu uputila GLAS-ova Ines Šarić.

-Želimo da ona govori istinu i da jednako uvažava svakog građanina Republike Hrvatske, što sada ne radi. Apsolutno iskorištava hrvatstvo, hrvatske branitelje i Domovinski rat u vlastitoj samopromociji – oštra je bila Šarić.

Upravo će njihov kandidat, uvjereni su, doprinjeti sprječavanju iseljavanja iz zemlje, usprkos ograničenim predsjedničkim ovlastima. 2015. se iseljavalo zbog ekonomije, a danas zbog stanja u društvu, napominje SDP-ov Tihomir Jaić.

-Naše društvo je zagrezlo u jednu apatiju, korumpiranost, u jedno desničarenje, pa čak bih se usudio reći i u jedan ustašluk i svatko tko ne može podnijeti ovo društvo, nažalost, odlazi – poručio je Jaić. (D. Mlinac)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!