ZA NAJMLAĐE Završena obnova vrtića u Hercegovcu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

HERCEGOVAC – U Općini Hercegovac ovih je dana održano izvanredno Općinsko vijeće, a razlog tome bila je prenamjena novčanih sredstava za opremanje dječjeg vrtića. Više informacija ima Boro Bašljan, načelnik Općine Hercegovac.

– Planirali smo dio opreme iz starog vrtića preseliti i iskoristiti u novom vrtiću. Međutim, oprema je bila već dosta trošna i da bi vrtić u cijelosti pripremili vrtić novom opremom morali smo jedan dio novčanih sredstava kroz programe prebaciti iz jedne namjene u vrtiću za drugu – rekao je Bašljan.

Radi se o iznosu od 50 tisuća kuna, dodaje Bašljan i nadalje obrazlaže kako je ostatak novog vrtića u cijelosti opremljen novom opremom. Zahvaljujući i nabavci nove kuhinje, vrtićarci će u svom novouređenom prostoru imati sve novo.

– Radi se o novoj peći, sudoperima, kuhinjskim elementima koji će se za vrtić izrađivati i montirati prema mjeri – rekao je Bašljan.

Podsjetimo, otvorenje novoobnovljenog dječjeg vrtića planirano je povodom proslave Dana Općine Hercegovac, 5. veljače, neposredno prije svečane sjednice. Velikom danu prisustvovat će i brojni gosti iz nadležnih institucija i ministarstava koji su također zaslužni za realizaciju ovog hvalevrijednog projekta. (M. Čapo)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!