PORUKA BIRAČIMA Bajs pozvao sve da izađu na birališta i budu oprezni

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Damir Bajs, čelnik stranke “Damir Bajs Nezavisna lista” i župan Bjelovarsko-bilogorske županije te kandidat na listi Restart koalicije u II. izbornoj jedinici danas je u Bjelovaru održao završno obraćanje medijima i javnosti.
-Drage građanke i građani, na samom kraju ove predizborne kampanje želim vam se obratiti s dvije jasne poruke. Prva poruka je poziv da u nedjelju izađete na biralište i glasate. Vaš glas je bitan, svaki hrvatski birač je bitan i nemojte propustiti priliku i vaše pravo da sudjelujete u odlučivanju tko će sljedećih četiri godine upravljati našom zemljom. Vjerojatno i sami znate koliko su glasovi naše II. izborne jedinice na dosadašnjim izborima bili presudni za ukupne izborne rezultate na državnom nivou, što samo pokazuje da je zaista svaki glas bitan. Izađite na izbore – poručio je Damir Bajs te, s obzirom na i dalje prisutnu epidemiju koronavirusa, zamolio sve glasače da tijekom odlaska na biračko mjesto vode brigu o svim epidemiološkim preporukama.
-Druga poruka je moj poziv da u nedjelju odaberete Restart koaliciju. Moji stavovi su iskreni i jasni – dosadašnja HDZ-ova vlada imala je dugi niz godina da konkretno pokaže je li joj stalo do naše županije. Ne samo da u proteklom periodu nisu napravili ništa za boljitak nas i naših sugrađana, nego je iz njihovog predizbornog programa očito da im Bjelovarsko-bilogorska županija ni u budućnosti neće biti važna. Mi to želimo promijeniti. Mi jesmo bitni i smatram da naša županija, baš kao i cijela Hrvatska, treba ozbiljan novi početak, pristojnu, stručnu i kvalitetnu vladu. Pobjedom Restart koalicije na parlamentarnim izborima zajedno ćemo ostvariti velik i važan politički cilj, a to je ulazak naše stranke u Hrvatski sabor, čime će problemi i želje naših građana postati teme od nacionalnog značaja – naglasio je Bajs.
Na kraju je posebno zahvalio svim medijima i novinarima koji su izvještavali tijekom ove predizborne kampanje.
-Vaš posao je jedna od temeljnih vrijednosti demokratskog društva, što neki kandidati još uvijek nisu shvatili, pa su mnogi novinari nerijetko bili mete napada i kritika, čak i zastrašivanja. Novinari i mediji su glas javnosti i građana, pa je svaki napad na njih ujedno i napad na sve hrvatske građane. Ja vam iskreno zahvaljujem na profesionalnosti i trudu, i nadam se da će novi početak Hrvatske ujedno značiti i podizanje demokratskih standarda u ovoj zemlji – poručio je župan Bjelovarsko-bilogorske županije i zaključio da Hrvatskoj treba nova i drugačija vlada, a svaki građanin s pravom glasa u nedjelju ima priliku dati svoj glas za promjene – za bolju i uspješniju Hrvatsku.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!