MLADEŽ HDZ-a BBŽ Prikupili pomoć za stradale od potresa

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U pomoć stradalima na područjima pogođenima potresom uključili su se i članovi Mladeži HDZ-a BBŽ. Nakon što su organizirane akcije prikupljanja odjeće i namirnica u prostorijama HDZ-a u Bjelovaru, članice i članovi Mladeži sortirali su odjeću i namirnice, a zatim u koordinaciji s osobama na području gradova pogođenih potresom uputili se dostaviti prikupljenu odjeću i namirnice svim potrebitima. Posjetili su Petrinju i okolna sela u dva navrata.

K tome, nakon što je predsjednik kluba vijećnika HDZ-a u Županijskoj skupštini BBŽ Silvestar Štefović pozvao je sve članove Skupštine da se odreknu svoje vijećničke naknade u korist potresom pogođenih područja, Županijski odbor Mladeži HDZ-a sugerirao je članicama i članovima Mladeži koji obnašaju dužnosti gradskih ili općinskih vijećnika da se u istu korist odreknu svojih naknada.

-U ovom teškom razdoblju za cijelo hrvatsko društvo najvažnije je zajedništvo, a volonterski duh i pomoć bližnjemu je ono što nas dodatno jača i zbližava. U ovim trenutcima nisu bitne ni stranačke pripadnosti nego pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Mladež HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije nastavlja svoj volonterski rad i stoji na raspolaganju svima onima kojima je pomoć najpotrebnija – poručuju iz stranke,


PODIJELI S PRIJATELJIMA!