BURAN VIKEND Nesavjesnim vozačima iz džepa izbijene poprilične svote

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – Službenici PU koprivničko-križevačke ovog su vikenda imali pune ruke posla. Jučer je tako na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 27–godišnji vozač koji je u subotu, 16. siječnja, u 19.10 sati u mjestu Goričko upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,54 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 15 tisuća kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije četiri mjeseca.

Istoga dana, na isti sud, doveden je i 41–godišnji vozač koji je u subotu, 16. siječnja, u 21.15 sati u Novigradu Podravskom upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita. Vozač je kažnjen kaznom zatvora od 17 dana, novčanom kaznom od 2.500 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije tri mjeseca, kad za to stekne uvjete te je predan u zatvor u Bjelovar.

Na sudu je jučer završio i 30–godišnji vozač koji je u 0.25 sati u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkog upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 0,54 promila i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 17.000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije 12 mjeseci.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!