COVID 19 Na bolničkom je liječenju 61 osoba

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR/KOPRIVNICA – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su 22 nova slučaja zaraze koronavirusom. 14 novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, po dvije novooboljele osobe s područja su gradova Čazma i Daruvar, a po jedan novi slučaj zaraze koronavirusom zabilježen je na područjima općina Nova Rača, Ivanska, Đulovac i Velika Pisanica.
U bjelovarskoj Općoj bolnici trenutno je na liječenju 35 pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih je njih troje na respiratoru, dok je 12 pacijenata na opservaciji. U samoizolaciji su u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji 524 osobe.
Na području Koprivničko – križevačke županije potvrđeno je 17 novih slučajeva bolesti COVID-19. Trenutno je aktivno 139 slučajeva bolesti COVID-19, ozdravilo je 28 osoba, a na bolničkom liječenju trenutno se nalazi 26 osoba.
Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 potvrđena je kod 5699 osoba.
Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i nadalje apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i zdravstvenih uputa kako bi se smanjio intenzitet i dinamika u širenju SARS – CoV-2 virusa.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!