RADNO U OPĆINI U tijeku tehnički pregledi više projekata

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ŠTEFANJE – Ovih se dana u Općini Štefanje odvila primopredaja radova i tehnički pregled na projektu proširenja tamošnjeg groblja. Investicija je to započeta prošle godine za koju je Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja Općini odobrilo 168 tisuća kuna dok ukupan iznos radova seže do 650 tisuća kuna.
Načelnik Ivo Emić
-Izrađeni su i novi troškovnici za drugu fazu radova. Nadam se da ćemo nakon javne nabave nastaviti s radovima na proširenju groblja u Štefanju – rekao je načelnik Ivo Emić.
Projektom je planirano da se iza mrtvačnice ulazi na jedan mali trg, a predviđeno je u uređenje staze te izrada ograde. Prijava tehničkog pregleda sljedeći tjedan slijedi i za društveni dom u Daskatici.
-Vrijednost investicije društvenog doma u Daskatici je oko 550 tisuća kuna i veseli me što je i taj projekt u završnoj fazi. Proveo se ovih dana i natječaj Ministarstva regionalnog razvoja gdje se prijavio projekt rekonstrukcije društvenog doma u Starom Štefanju vrijednosti također 550 tisuća kuna – rekao je Emić.
Općinu Štefanje tako i ove godine čeka radna atmosfera koja je već u dobroj pripravnosti. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!