Prijavite se na likovnu radionicu koju će voditi profesor Brletić

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Ove subote, 12. lipnja na adresi Andrije Mohorovičića 59 održat će se likovna radionica s početkom u 10 sati. Na njoj će sudionici moći kreativno iskoristiti svoje slobodno vrijeme te usvojiti različite likovne tehnike. Mihaela Heged, koordinatorica aktivnosti Društvenog centra Inkubator ideja u kojem će se ova radionica održati otkrila je cilj ovog programa.

Foto: Antonija Putić

– Cilj ove likovne radionice je potaknuti kreativnost kod djece i naučiti ih da svoje emocije mogu izraziti i slikanjem i crtanjem, i dakako da usavrše svoje slikarske i crtačke vještine ili da ih tek steknu ako još nisu imali iskustva sa slikanjem – ističe. Radionica je namijenjena mladima u dobi od 12 do 18 godina, a vodit će je vrhunski akademski slikar i profesor likovne kulture, Miroslav Brletić od kojeg će polaznici moći dobiti savjete iz prve ruke te ga pitati sve što ih zanima. Preostalo je još nekoliko mjesta.

– Zbog trenutne epidemiološke situacije ograničen je broj polaznika za radionicu. Naravno, u prostoru je obavezno dezinficiranje ruku, nošenje zaštitnih maski i držanje razmaka i sva su sredstva za dezinfekciju osigurana – navodi. Potrebno je najaviti dolazak na broj 043/243-534 ili putem Facebook ili Instagram profila Inkubatora ideja.

Foto: Antonija Putić

– Radionica je besplatna za sve sudionike, jednako kao i sve druge aktivnosti koje se održavaju u Inkubatoru ideja, čiji se co-working prostor za rad i učenje također može koristiti bez naknade – naglašava. Dodaje da je poželjno da polaznici ponesu svoje vodene boje i kistove, dok će im papir biti osiguran. Oni koji imaju svoj štafelaj mogu ga ponijeti, a važno je naglasiti da sudionici ne moraju imati prethodnog slikarskog znanja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!