Inkubator ideja poziva zaljubljenike u čitanje na književnu večer

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Inkubator ideja nastavlja s okupljanjem ljubitelja knjiga. U četvrtak, 15. srpnja u 19 sati održava se treći susret Knjižnog kluba moderatorice Marijane Dragičević. Izvrstan odaziv na prethodna dva susreta dokaz je da Bjelovarčani vole čitanje te da je osnivanje kluba ispunilo očekivanja. Knjižni klub kulturni je klub otvorenog tipa u kojem ljubitelji knjiga mogu kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme i upoznati ljude sličnih interesa.

Cilj kluba je omogućiti građanima da aktivno provode slobodno vrijeme sudjelujući u kvalitetnom kulturnom programu te im dati priliku da i sami izraze želju što i o čemu bi htjeli čitati. Za treći susret odabran je kriminalistički roman “Zbogom, Hemingway” Leonarda Padura. Voditeljica Inkubatora ideja Alenka Rogić poziva na druženje uz knjigu.

– Na Knjižni klub dobro došli su i oni koji nisu uspjeli pročitati knjigu koja je odabrana za ovo druženje, ali i one koji još nisu otkrili strast čitanja. Želimo da uz pozitivnu atmosferu koja vlada na susretima i Vi zavolite čitanje. Za posjetitelje smo pripremili i osvježenje te pozivam zainteresirane da nam se pridruže u našem preuređenom i klimatiziranom prostoru Inkubatora ideja u Ulici Andrije Mohorovičića 59 u Bjelovaru – zaključila je Rogić.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane, ali je zbog ograničenog broja sudionika potrebna najava dolaska pozivom (043/243-534), mailom (office@inkubator-ideja.hr) ili porukom na Facebook ili Instagram stranici Inkubator ideja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!