Mladi plesači kući opet donijeli mnoštvo medalja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Zagrebu je 12.12.2021. održano međunarodno natjecanje u standardnim  i latino-američkim plesovima u organizaciji domicilnog plesnog kluba i Hrvatskog sportskog plesnog saveza. Sudjelovalo je 210 natjecatelja iz 19 klubova, a sudilo je 13 sudaca.

Među natjecateljima bilo je i 9 natjecatelja iz ŠPK H-8 i to u pojedinačnoj kategoriji: Ameli Koščak Vukobrat, Lena Medvedović,  Erika Kiđemet, Marta Novaković, Tia Ivana Palata, Ramona Pečar, Sara Haistor, Hana Birač, te u paru  Filip Dujmović-Sara Haistor. Ukupno su osvojili 9 medalja, od čega čak 3 zlatne.

Ramona Pečar u obje plesne discipline osvojila je prvo mjesto i zlatne medalje, dok je  Hana Birač zlatnu medalju osvojila u standardnim plesovima. Do srebrnih medalja u obje plesne discipline došla je Sara Haistor, a Lena Medvedović je u istim kategorijama osvojila dvije bronce.

Plesni par Filip Dujmović-Sara Haistor osvojili su brončane medalje u obje plesne discipline.

U pojedinačnoj konkurenciji još su se natjecale: Ameli Koščak Vukobrat u “C kategoriji” koja je u velikoj konkurenciji osvojila 4. i 5. mjesto, Marta Novaković 6. mjesto, Erika Kiđemet 7. i 9. mjesto i Tia Ivana Palata 5. i 4. mjesto.

 

Ovaj turnir bio je zadnji u ovogodišnjem natjecanju. Sezone je bila vrlo složena i teška, ali bez obzira na sve poteškoće H-8 uspio je postići zapažene rezultate. Iz H-8 zahvaljuju Gradu Bjelovaru na svekolikoj podršci radu kluba, kao i Sportskoj zajednici Grada Bjelovara, ali i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i Sportskoj zajednici Županije.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!