Bogat program za one željne europske kinematografije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Bogat filmski program u ožujku za one kojima hollywoodska projekcija nije visoko na ljestvici filmskih afiniteta priprema Kulturni i multimedijski centar Bjelovar. Već uobičajeni program Kino za sve počinje večeras kada se u sklopu Mjeseca frankofonije prikazuje nagrađivana drama “Ljubavne afere”. U francuskom štihu će proći i Ženijalni dani kada se u povodu Međunarodnog dana žena sljedećeg četvrtka prikazuje francuski film “Mala mama” koji govori o ljubavi kćeri, majke i bake. Sljedeća tri četvrtka su rezervirana za uobičajen program bjelovarskog kina četvrtkom – festivalce.

-Imamo film “Poslije zime”, “Nemirni” i “Heroj”, dakle to su aktualni festivalski filmovi koji su gostovali na puno festivala i osvajali nagrade tako da mislim da će ljubitelji europskog filma doći na svoje u ovom ožujku koji je prilično bogat – najavljuje ravnatelj KMC-a Denis Hladiš.

Europski film u bjelovarskom kinu ima vjernu publiku.

-Ovisi od filma do filma, ali dođe dvadesetak ljudi, nekada malo više, nekada malo manje, ali to je dobar prosjek za europski film i za četvrtak koji nije dan vikenda. Mi smo zadovoljni s tim programom koji ima svoj kontinuitet i s kojim ćemo i nastaviti – ističe Hladiš.

Sve projekcije posebnog programa počinju četvrtkom u dvadeset sati, a ulaz je 15 kuna.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!