[FOTO] Popularni Tragovi ‘na staroj adresi’ održali promociju albuma prvijenca

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Malena, najslušaniji hit grupe Tragovi je bio uvod u vrhunsku promociju albuma prvijenca Na staroj adresi koja se pretvorila u veliki tulum vjernih obožavatelja, kolega, obitelji i prijatelja Tragova.
Promociju je uvodnim riječima otvorila urednica i voditeljica Uršula Tolj, a nakon nje se prisutnima obratio urednik izdanja Nikola Knežević i frontmen Mihael Bogčev koji je sve pozdravio i zahvalio se na potpori i dolasku.
Album Na staroj adresi je kruna petogodišnjeg rada benda, a na njemu se nalaze hitovi MalenaDa si mi tuE moji ljudiSrce na dlanu.
Promocija se zaista održala na staroj adresi, u klubu Žabac gdje dečki često nastupaju pa je cijela promocija prošla u pravoj kućnoj atmosferi gdje su se svi opustili i zabavili prisutne svojim nastupima.
Nakon što su Tragovi odsvirali svoj najveći hit Malena i Ružmarin, na pozornici im se pridružio i Denis Dumančić s kojim su otpjevali Sve na ljubav miriše, singl koji su zajedno snimili. Tragove su na promociji podržale brojne kolege, a osim Denisa Dumančića, na pozornici su im se pridružili Jure Brkljača, Dino PetrićMarko Vukes, Učiteljice, Frano Pehar, Pirati, Kumovi, Enigma, Boss band i još mnogi drugi koji su otpjevali i odsvirali neke od najvećih domaćih hitova.
“Od srca hvala svim prijateljima i kolegama koji su bili s nama i proslavili naš prvi album” zadovoljno je komentirao frontmen benda Mihael.
Promocija je bila odlično zagrijavanje za jesen i brojne koncerte kojima se jako veselimo. Dobro raspoloženje, odlična glazba i fantastični glazbenici koji su se izmjenjivali na pozornici i zabavljali prisutne, promociju su pretvorili u odličnu zabavu koju ćemo svi pamtiti.
Dečki su nedavno predstavili i svoj prvi samostalni autorski singl Nota života koji možete poslušati na aktualnom albumu.
A dok čekamo datume koncerata, požurite po svoj primjerak albuma Na staroj adresi u Croatia Recordsu te na webu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!