Otjerajte maglu i kiše i vratite ljeto u svoj život

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ljeto nas je napustilo, sunce se svaki dan sve više provlači kroz oblake, more je odavno zahladilo, lišće polako pada sa krošnja stabala kad žurimo na posao, jutrima nas prati magla, sve nam to nekako govori da je vrijeme odmora gotovo. Ukoliko vam dani djeluju tmurno kao početak ovog teksta, nastavite čitati, jer vraćamo ljetno veselje u tekst, kao i u vaš život.

Podravina je među svim svojim ljepotama, poput školjke na dnu mora, sakrila Đurđevac. Mali gradić poznat po legendarnom povijesnom otporu koji je pružio vlastitim osvajačima te pravoj pravcatoj pustinji. Đurđevac pak kao ta školjka na dnu mora u sebi čuva najsjajniji biser, Hotel Picok.

Hotel Picok sa svoje četiri zvjezdice posjetiteljima na raspolaganje stavlja vrhunski opremljene smještajne kapacitete, bazen, finsku parnu i infracrvenu saunu i još mnoštvo aktivnosti i pogodnosti.

Za sve posjetitelje koji traže bijeg od tmurne jesenske svakodnevice Hotel Picok pripremio je paket u obliku jednodnevnog polupansiona za dvije osobe. Odlučite li se za ovaj paket dobit ćete piće dobrodošlice, a na raspolaganju ćete imati dvokrevetnu sobu na bazi polupansiona, dvije ulaznice za Hrvatsku Saharu – mini ZOO, mogućnost neograničenog korištenja hotelskog bazena, finske, parne i infracrvene saune, 20% popusta na sve tretmane wellness i spa centra, 10% popusta na A La Carte u restoranu Đurđevačka iža, ručnike i ogrtače u sobu, te naravno besplatan wi-fi na prostoru cijelog hotela kao i besplatan parking.

Ako će vam išta vratiti ljetno raspoloženje u ovim jesenskim danima, onda je to ovaj odličan paket koji je Hotel Picok pripremio za vas. Sav ovaj luksuz koštat će vas samo 799 kuna i to za dvije osobe. Nemate što čekati, rezervirajte svoj termin već danas na broj telefona 048 / 672 – 253 i vratite sunce u svoju svakodnevicu.

Sponzorirani tekst


PODIJELI S PRIJATELJIMA!