Proljetni odmor u ljekovitim termama Daruvarskih toplica

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kako najbolje provoditi proljetne vikende koji nam među oblacima podare malo sunca? Prema nama, u ljekovitim termama Daruvarskih toplica, bolji odgovor jednostavno nemamo, a kad još u kalkulaciju uzmete odlične pakete koje su u Daruvarskim toplicama pripremili za sve svoje posjetitelje, odgovor se nalaže sam. Zima je bila hladna, ljeto će biti kako kažu strahovito vruće, zato ne čekajte, rezervirajte svoj relax vikend već danas!

Doživite buđenje proljeća uranjajući u plavetnilo ljekovite termalne vode, opustite se u wellness spa oazi i dugim šetnjama u Proljetnoj relax akcijskoj ponudi Daruvarskih toplica od 1. travnja do 31. travnja.

Daruvarske toplice pripremile su Proljetnu relax akcijsku ponudu koja traje tri dana, a u koju su uklopljena dva polupansiona  koji uključuju bife stol i smještaj u dvokrevetnoj sobi lječilišnog hotela Termal ili Depandanse Arcadia. Svi posjetitelji imaju mogućnost neograničenog kupanja u bazenima s ljekovitom termalnom vodom i pravo na dva besplatna korištenja wellness-spa oaze koju čine jacuzzi, finska sauna, parna kupelj, aroma terapija i solarij. Djeci do sedam godina starosti boravak je besplatan u sobi sa dvije odrasle osobe. Bez dodatne naknade također ćete moći koristiti bicikle i dodatnu opremu, šetati Rimskom park šumom i Julijevim parkom, pristupiti internetu i parkirati svoje vozilo.

Sav ovaj proljetni luksuz koštat će vas samo 99 eura, odnosno 102 eura po osobi ovisno o tome odaberete li Depandansu Arcadia ili Lječilišni hotel Termal. Ne čekajte da vas proljeće ulovi nespremne i usnule već vi njega dočekajte u Daruvarskim toplicama. Sve dodatne informacije i rezervacije dobiti ćete na broj 043/ 623 632, web stranici www.daruvarske-toplice.hr ili na e-mail rezervacije@daruvarske-toplice.hr.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!