ZIMA U KOSI Idealne nijanse za najčarobnije godišnje doba

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Novo godišnje doba donosi i nove promjene u izgledu. Osvježenje koje uvijek dobro dođe nova je boja kose. Bilo da je riječ o manjoj ili većoj promjeni, promjena je dobra, a posljednjih nekoliko sezona bojanje je postalo prirodnije i elegantnije. Boja kose i očiju prirodno su povezane i zato se i u zimi preporučuje “samo prirodno”.

Smeđim očima najbolje odgovaraju duboka smeđa ili čokoladna boja jer vlasnici smeđih očiju najčešće pripadaju zimskim ili jesenskim vrstama boja. Za plave oči prikladna je snježno bijela boja, no postoji opcija i plavih očiju, a tamne kose za koju se također preporučuje čokoladna boja. Zelene oči povezane su s nijansama svijetlo smeđe, pepeljaste i crvene boje, a za sive oči prikladne su sve boje, od bijele do tamne boje kestena.

Ovisno o boji očiju, ovo su najpoželjnije boje za kosu ove zime: svijetla i hladna plava, nježna boja meda, najtamnija čokolada, a “Smoky gold” smatra se najtraženijom bojom za kosu u zimskim mjesecima. Riječ je o kombinaciji smeđih i plavih tonova. Postiže se balayage tehnikom, a zadržava pepeljaste i smeđe tonove stvarajući profinjen zlatni sjaj na vrhovima kose uz koji crte lica postaju naglašene.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!