SPREMNI ZA PUT Trikovi za brzo i efikasno pakiranje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Božićni i novogodišnji blagdani vrijeme su kada mnogi planiraju godišnje odmore. Dok će neki te dane provesti u četiri zida, u toplini doma i u društvu obitelji, drugi, pak, gledaju kako spakirati kovčege i otputovati negdje, pa makar na nekoliko dana. Bez obzira planirate li kratak ili dugačak put, trebat će vam kovčeg sa stvarima. A mnogi baš na ovom koraku zapnu, ne znajući što ponijeti, a što je višak. Donosimo nekoliko trikova kako taj korak učiniti zabavnim, a što je još važnije brzim i efikasnim.

Najvažnije je napraviti podjelu.

  1. ODJEĆA I OBUĆA

Prvi korak je smisliti što nam treba od odjeće i obuće, a to je vrlo lako saznati. Pitanje je idemo li na neku topliju destinaciju ili je pak riječ o zimskoj idili.

  1. HIGIJENSKE POTREPŠTINE I MAKE UP

Od one dekorativne, veoma je važna i preparativna. Dakle, osim što volimo lijepo i našminkano izgledati i u danima godišnjeg odmora, jako je važno da je naše lice i tijelo njegovano.

  1. LIJEKOVI

Ovaj se dio ne odnosi isključivo na bolesne osobe. Jednostavno ima puno ljudi koji se bore s mučninama kod putovanja, gastritisa ili primjerice alergijama. Svakako je za opušten godišnji odmor – dobra opcija imati pored sebe potrebne lijekove. Ukoliko imate djecu, nije loše ponijeti sa sobom lijek za snižavanje tjelesne temperature i toplomjer.

  1. OSTALO

Možda jedna od najvažnijih stvari za putovanje pripada baš rubrici „ostalo“ . To su dokumenti, novac, punjač za mobitel. Nadalje, nije loše uz sebe imati kišobran, šešir ili kapu, sunčane naočale i vlažne maramice.

 

Dakle, pakiranje ne mora biti gnjavaža, naročito ukoliko na vrijeme pripremite popis.  Preostaje samo reći SRETAN VAM PUT!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!