BJELOVARSKO KLIZALIŠTE KAO LABUĐE JEZERO Iz Grada potvrdili da „ganjaju“ jaču struju za hlađenje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Bjelovarsko klizalište Ledeni korzo do daljnjeg je zatvoreno. Osim samog leda koji se pretvorio u lokvu vode, informaciju o zatvaranju klizališta potvrdio je i bjelovarski dogradonačelnik Igor Brajdić.

-Protiv ovih vremenskih neprilika se doista ne može. Danas je izmjereno 19 stupnjeva. Naše klizalište počelo je s radom dva tjedna ranije nego ona u okolnim gradovima, a važno je napomenuti i kako je površinom znatno veće – kazao je Brajdić zaključivši kako je Grad stupio u kontakt s HEP-om kako bi dokupili električnu energiju za hlađenje klizališta. Dogradonačelnik se nada kako će ta rezervna opcija upaliti, a kada će Bjelovarčani ponovno staviti klizaljke na noge, ne može sa sigurnošću reći.

-Klizanja će biti, no ne mogu točno reći kada. Uostalom, ono je bitno, ali nije najbitnije – zaključio je Brajdić.

Koprivničanci, pak, zasad „vodenih“ briga nemaju. Njihovo klizalište normalno radi, a za to je vjerojatno zaslužan vanjski partner kojeg su angažirali.

-Uzeli smo tvrtku koja nam jamči da njihovo klizalište može podnijeti temperature i do 15 stupnjeva. Zasad pritužbi nemamo, a vjerujem kako će tako i ostati – potvrdio je Dario Jembrek, pročelnik Ureda gradonačelnika Koprivnice. (Martina Čapo)

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!