ZADOVOLJAN ISHODOM Bajs čestitao pobjedniku i zahvalio uskoro bivšoj predsjednici

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ishod predsjedničkih izbora, ali i čestitku predsjedničkim kandidatima putem službenog stranačkog priopćenja, komentirao je Damir Bajs, župan bjelovarsko – bilogorske županije i predsjednik stranke Damir Bajs Nezavisne liste. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Kao župan Bjelovarsko-bilogorske županije i kao predsjednik stranke Damir Bajs Nezavisna lista dao sam, uz SDP i niz političkih stranaka, potporu u 2. krugu za izbor predsjednika Republike Hrvatske kandidatu Zoranu Milanoviću.

Podršku Kolindi Grabar-Kitarović u prvom krugu na nivou županije dao je HDZ i Milan Bandić 365 – Stranka rada i solidarnosti, a u drugom izbornom krugu im se pridružio i predsjednik HSLS-a i gradonačelnik Grada Bjelovara Dario Hrebak te su zajedno vodili kampanju u drugom krugu predsjedničkih izbora u korist sadašnje predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Mogu istaknuti da je u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji u drugom krugu  pobjedu odnio kandidat Zoran Milanović te se time naša županija pridružila građanima još sedam hrvatskih županija i grada Zagreba kojima je Zoran Milanović bio prvi izbor i u prvom krugu.

Rezultat je to odluke građana Bjelovarsko-bilogorske županije, ali i rada političkih aktera na području županije koji su dali potporu Zoranu Milanoviću.

Vjerujem da je u mnogome tomu pridonio i posjet tada kandidata Zorana Milanovića, koji je na moj poziv došao u Bjelovarsko-bilogorsku županiju i grad Bjelovar, što je ujedno bio i njegov zadnji posjet u kampanji, te se družio s velikim brojem građana i samim time imao mogućnost s građanima porazgovarati i prezentirati im svoj program.

I ovim putem čestitam novoizabranom predsjedniku Republike Hrvatske Zoranu Milanoviću na pobjedi na izborima vjerujući da će on ostvariti sve ono što je naveo u svom prvom govoru nakon pobjede na izborima, odnosno da će graditi naše društvo jedinstveno u različitosti neprestano težeći boljim rezultatima i većem zadovoljstvu naših građana.

Ujedno se zahvaljujem sadašnjoj predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović na svemu što je napravila u svom mandatu te naznačujem da i stranke koje su podržavale Kolindu Grabar-Kitarović – HDZ, Milan Bandić 365 i HSLS su čestitale na jedan politički pristojan način izbornom pobjedniku i novoizabranom predsjedniku RH Zoranu Milanoviću.

 

Damir Bajs, dipl.iur.

predsjednik Damir Bajs Nezavisna Lista


PODIJELI S PRIJATELJIMA!