BAUK GA ISPROVOCIRAO Hrebak otkrio zbog čega jedva čeka kraj mandata aktualne Vlade

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

-Hvala Bogu što je još malo ostalo do kraja ove Vlade i da više nećemo morati sudjelovati u vlasti s gospodinom Bandićem – tako je na prozivku SDP-ovog Arsena Bauka u jučerašnjoj HRT-ovoj emisiji „Otvoreno“ odgovorio bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak (HSLS). Tema emisije bila je provjera podrijetla imovine političara, pri čemu je Hrebak ustvrdio kako i to, uz primjenu modernih tehnologija i malo političke volje, može biti potpuno transparentno, baš kao što je transparentan, istaknuo je, i bjelovarski proračun. Bauka ga je na to podsjetio kako je HSLS u vladajućoj koaliciji koja ima moć utjecati na takve stvari, a upitao ga je i za mišljenje u načinu na koji Grad Zagreb vodi njegov koalicijski partner Milan Bandić.

-Sve ono što Milan Bandić radi u Zagrebu, ja ću potpuno suprotno raditi u Bjelovaru – ponovio je pred TV kamerama svoju, već poznatu, rečenicu Hrebak. Iskoristio je i priliku da Bauku kaže nekoliko riječi o članovima njegove stranke koji u Bjelovaru čine oporbu.

-SDP u Bjelovaru nije podržao projekt transparentnosti i stalno rade opstrukcije na sve pozitivno što se radi u Bjelovaru – poručio je Bauku Hrebak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!