DELTA SNOW SHOW Atraktivna snježna utrka dovodi posade iz Hrvatske i inozemstva

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sutra započinju prve aktivnosti vezane uz snježnu rally utrku koja će se 01. i 02. veljače održavati na čazmanskom području. Riječ je o Delta snow showu koji organizira Autoklub INA delta Zagreb, pod pokroviteljstvom Grada Čazme. Rally će se voziti po makadamskim cestama Moslavačke gore, od Donjeg Miklouša do Šimljanika i obrnuto. Više informacija ima Mato Šebalj iz Autokluba INA delta.

-U subotu ujutro imaju tehnički pregled, prijem i verifikaciju svojih automobila. Od 12 do 14 sati voze se probni brzinski ispit kada vozači mogu u ta dva sata koliko stignu puta isprobati svoje automobile – kazao je Šebalj.

Nakon toga je u 17 sati svečano otvaranje Delta snow showa u Čazmi, nakon čega u 18 sati starta prvi brzinski ispit. U nedjelju je finalni dan.

-Tako je, u nedjelju se voze 4 brzinska ispita na 11 770 metara. Zanimljivo je reći koja su vremena starta. Prvi ispit starta u 9 sati iz Donjeg Miklouša, povratno iz Šimljanika u 10 i 31. Ponovno iz Donjeg Miklouša u 12 i 30 i iz Šimljanika u 14:01 – pojašnjava Šebalj i odaje najbolje pozicije za publiku.

-Atraktivna mjesta za publiku su u Donjem Mikloušu, neposredno poslije starta. Zatim u samarici se može prići samoj stazi i rastegnuti se na lijevu i desnu stranu, gdje ima također vrlo atraktivnih mjesta. Ili iz smjera Šimljanika opet je pristup moguć pješke – ističe Šebalj.

Ovakve manifestacije, dodajmo, atraktivne su i još po nečemu. Osim ljubitelja adrenalina, ruke zadovoljno trljaju i brojni ugostitelji i turistički djelatnici. Zahvaljujući prijavljenih 36 posada i brojnim gostima – smještajni kapaciteti u Čazmi, Ivanić Gradu i Bjelovaru gotovo su u potpunosti popunjeni.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!