NOVA SERIJA Bjelovarski glumci u ulogama ratnika

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Goran Navojec, Bojan Navojec i Alan Katić našli su se u glavnim ulogama hrvatskih vojnika u domaćoj dramskoj seriji ‘Nestali’ čija će prva epizoda biti emitirana večeras, 3. veljače, na Hrvatskoj televiziji.
Čitava serija snimana je u eksterijeru na 80-ak lokacija na području Zadarske županije, snimanje je trajalo od 17. svibnja do 28. lipnja 2019. godine, scenarist serije je Joško Lokas, a redatelj Kristijan Milić.
Kako je serija snimana na lokacijama na kojima u to doba godine ima dosta poskoka, glumci su na to bili spremni.
– Na zmije su nas upozorili, konkretno na poskoke, budući da smo snimali u svibnju i lipnju, dakle u vrijeme kada su ove zmije aktivne. Neki članovi ekipe imali su (ne)sreću pa su sreli poskoka, no srećom, sve je dobro prošlo i nije bilo nikakvih ugriza – kaže Alan Katić.
Uz braću Navojec i Alana Katića, u glavnim ulogama našli su se i  Vedran Živolić, Marko Cindić i Filip Križan dok ostatak glumačke ekipe čine Marinko Prga, Tarik Filipović, Sandra Lončarić, Marija Škaričić, Enis Bešlagić i Enes Vejzović.
Serija ‘Nestali’ zapravo je priča o šestorici vojnika koji su uoči Oluje ostali odsječeni iza neprijateljskih linija.
Prva od četiri epizode bit će emitirana večeras na prvom programu HRT-a od 21 h te na Trećem programu u formatu koji je prilagođen slijepima i slabovidnima. (D. Čerčić)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!