2
(1)

VELIKA PISANICA – Velikopisaničani ove će nedjelje još jednom imati priliku pokazati svoje veliko srce. Tamošnji Savjet mladih organizira humanitarni turnir “Zvone u srcu” na kojem će se prikupljati novac za liječenje njihova sumještanina Zvonimira Filipovića. On je spletom nesretnih okolnosti teško obolio, kaže predsjednik Savjeta, Silvio Radović.

-Zvonimir se, najvjerojatnije kod zubara, prije nekoliko godina zarazio nekom bakteriju, zbog čega mu se upalilo moždano deblo. Nakon toga je jedva ostao živ. Odlazio je na puno rehabilitacija, a liječenje, koje je vrlo skupo, još uvijek traje – rekao je Radović.

Za Zvonimira, koji je prije bolesti radio kao profesor hrvatskog jezika u osnovnoj školi, se redovito organiziraju brojne humanitarne akcije kako bi se njegovoj obitelji barem malo olakšali troškovi  liječenja. Jedna od takvih aktivnosti je i turnir u pikadu, beli i stolnom tenisu u organizaciju velikopisaničkog Savjeta mladih. Polog za sudjelovanje je 50 kuna po osobi, a pozivaju se i oni koji neće zaigrati.

– Imat ćemo kutiju za dobrovoljne priloge, novac od pića koje će se prodati također ide Zvonimiru. Ako netko ne može sudjelovati u turniru, bit će tu i broj žiro-računa za uplatu novca, tako da sve bude pokriveno – rekao je Radović.

Turnir “Zvone u srcu” ove se nedjelje od 11 sati održava u društvenom domu u Velikoj Pisanici, a svi zainteresirani za dodatne informacije mogu se obratiti predsjedniku velikopisaničkog Savjeta mladih Silviu Radoviću na broj telefona 099 845 2514.

Sviđa ti se ovaj članak?

Dodaj zvjezdicu za ocjenu

Prosječna ocjena 2 / 5. Ukupno glasova: 1

Hvala na ocjeni!

Prati nas na društvenim mrežama!