MNK BJELOVAR S Jesenjem napeto do samog kraja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Malonogometni klub Bjelovar osvojio je nove bodove u utakmici protiv Jesenja i to u gostima. Jesenje se, kao njihov direktni i jedan od konkurenata za prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici od početka utakmice postavilo kao bolja momčad tako što su zabili gol već u prvoj minuti. Nekoliko minuta kasnije Bjelovar dolazi do pogotka za izjednačenje i u tom naletu zabija još jedan pogodak. U drugo je poluvrijeme domaćin ušao raspoloženo i iskoristio pomalo opuštenu atmosferu nogometaša Bjelovara. Jesenje dolazi do 2 nova pogotka i opet odlazi u vodstvo. Nakon toga Bjelovar nije uspio zabiti prvi deseterac, ali se na sreću dogodio još jedan iz kojeg su imali više sreće. U ovom je trenutku rezultat bio 3:3, ali je u zadnjih 6 minuta Bjelovar imao još 4 čiste prilike koje nisu uspjeli iskoristiti.

-Bila je ovo prava derbi utakmica. Čvrsta utakmica s puno prekršaja i nervoze, što je normalno za ovakav susret. No, važno je da smo napokon uspjeli uzeti bod Jesenju. Moramo biti zadovoljni rezultatom, iako smo na kraju mogli biti pobjednici ovog susreta. U završnici smo u potpunosti zavladali terenom, ali nismo uspjeli zabiti – kaže trener MNK Bjelovar Željko Ostrman.

MNK Bjelovar sljedeću utakmicu igra protiv Novog Marofa s kojima sada dijeli prvo mjesto na tablici:

-Protiv ekipe Novog Marofa do sada nismo imali problema na domaćem terenu pa se nadam da će tako biti i za vikend – kaže Ostrman.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!