UBRZALI RADOVE Seoska škola bit će gotova prije nego što je planirano

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKI GRĐEVAC – Jedna u nizu županijskih škola koje prolaze kroz temeljitu energetsku obnovu je ona u Donjoj Kovačici. Obnova je to vrijedna 1,2 milijuna kuna, pri čemu je 715 tisuća povučeno iz EU fondova, a ostatak je iz svog proračuna osigurala Bjelovarsko-bilogorska županija. U napredak radova se za obilaska uvjerio župan, Damir Bajs.

-Jako sam zadovoljan radovima koji su ispred terminskog plana te vjerujem kako će ova investicija biti dovršena do šestog mjeseca – rekao je Bajs. Obnovom škola na području svoje općine zadovoljan je i načelnik, Tomislav Pavlečić.
-Potencijala ima, djece ima i svima nam je u interesu da ljudi ovdje ostanu i da im bude ugodno. Pritom mislim i na djecu, i na njihove roditelje i učitelje. Dok su oni zadovoljni, i mi smo – napominje Pavlečić.
Škola u Donjoj Kovačici je tek jedna od škola na području velikogrđevačke općine koja će zasjati u novom ruhu. Obnovljene su matična škola u samom Velikom Grđevcu i ona područna u Pavlovcu, a u sve je uloženo ukupno 15 milijuna kuna. (D. Mlinac)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!