ISTEKAO ROK Nova – stara ravnateljica radi dva posla

FOTO: FACEBOOK VLADIMIR BILEK

Budući da Gordani Tomašek, dosadašnjoj ravnateljici Češkog Dječjeg vrtića u Končanici uskoro izlazi 4-godišnji mandat, Općina Končanica dužna je prema zakonskim aktima, raspisati novi natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja, što je i učinila. Natječaj je završio s jučerašnjim danom, a Oto Janda, dugogodišnji zaposlenik pri Općini Končanica otkrio je da se na tu funkciju ponovno javila sadašnja ravnateljica.

-Gospođa Tomašek ujedno je i odgajatelj, a uz to obnaša i dužnost ravnateljice – kazao je Janda  istaknuvši kako ta funkcija mnogima nije dovoljan poticaj za javljanje jer se ravnateljska dužnost obavlja tek dva sata dnevno. Dječji vrtić trenutno polazi 18-ero končaničkih mališana, a Janda otkriva zašto će ta brojka uskoro porasti.

-Uskoro će u vrtiću biti više od 20-ero djece, budući da početkom ožujka počinje program predškole i traje do svibnja. No, predškola nije cjelodnevni boravak, već poludnevni – pojašnjava Janda.

Spomenimo, roditelji mališana boravak u končaničkom vrtiću za prvo dijete plaćaju 450 kuna, za drugo 350, dok je vrtić za svako sljedeće dijete besplatan.

Sviđa ti se ovaj članak?

Dodaj zvjezdicu za ocjenu

Članak nema ocjena. Budi prvi i ocijeni ga.

Hvala na ocjeni!

Prati nas na društvenim mrežama!