IZDVOJENE AMBULANTE Svi koji sumnjaju na zarazu prvo neka zovu telefonom!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Iz Bjelovarsko-bilogorske županije su izvijestili kako je u županijskom Domu zdravlja započeo rad u izdvojenim ambulantama za pregled pacijenata za koje postoji sumnja da su zaraženi koronavirusom.

Izdvojene ambulante su na dvije lokacije i to u Daruvaru, Preradovićeva 7, koja će radnim danom biti otvorena od 7 do 19 sati, a sve informacije građani mogu dobiti na broj telefona 043 331-348. U Bjelovaru se ambulanta nalazi na adresi Mihanovićeva 8, radno vrijeme od ponedjeljka do petka također je od 7 do 19 sati, a broj telefona 043 221-282.

Na spomenute lokacije pacijenti se mogu javljati telefonom u posebno dežurstvo subotom, nedjeljom i blagdanom i to subotom od 15 do 20 sati, a nedjeljom i blagdanom od 8 do 20 sati.

Iz Doma zdravlja i Županije napominju da se svi koji sumnjaju na zarazu koronavirusom u izdvojene ambulante jave isključivo telefonski i nakon toga slijedite dobivene upute liječnika.

-Još jednom vas pozivamo na odgovorno ponašanje te da se svi zajedno pridržavamo uputa struke, zdravstvenih djelatnika i epidemiologa – poručuju iz Županije i Doma zdravlja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!