EKSPRESNO DJELOVANJE Zakora je danas već bivša ravnateljica

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Nakon što je župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs u ime osnivača Daruvarskih toplica temeljem saznanja o kršenju odluka nacionalnog i županijskog Stožera civilne zaštite zatražio od Upravnog vijeća Daruvarskih toplica razrješenje ravnateljice Mire Zakore, to je danas i učinjeno. Kako bi to mogli odraditi, članovi Upravnog vijeća Daruvarskih toplica održali su elektronsku sjednicu na kojoj je Mira Zakora razriješena dužnosti ravnateljice Daruvarskih toplica.
Foto: BBŽ, Mira Zakora
Također, na današnjoj sjednici Upravno vijeće za v.d. ravnateljicu Daruvarskih toplica imenovalo je dr. Stojanku Lukačin. Ona će obnašati dužnost v.d. ravnateljice Daruvarskih toplica do izbora i imenovanja ravnatelja po provedenom javnom natječaju.
Podsjetimo, tokom jučerašnjeg dana u javnost su izašle fotografije gužve u ugostiteljskom objektu u sklopu Daruvarskih toplica. Nakon toga reagirao je daruvarski gradonačelnik Damir Lneniček koji je problem istaknuo na sjednici gradskog stožera cilvilne zaštite. Promptno se u ovaj incident uključio i župan Damir Bajs temeljem čije inicijative je Zakora već danas bivša ravnateljica. Sve detalje možete pročitati ovdje.
Dodajmo, za brzu i efikasnu reakciju i sjenu čelne osobe zdravstvene ustanove koja se nije pridržavala mjera zaštite od koronavirusa, javno je od strane ministra zdravstva Vilija Beroša pohvaljen župan Damir Bajs. Kako je rekao Beroš, u kojega su posljednjih tjedana uprti svi pogledi u Hrvatskoj, smjena je i više nego opravdana. Ujedno je potvrdio kako koronavirusa u Daruvaru nema.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!