NAGRADA ZA KORONA PARTI Zakora se iz jedne fotelje preselila u drugu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Samo dan nakon što je razriješena dužnosti ravnateljice Daruvarskih toplica, čini se kako Mira Zakora ima novi posao i novu fotelju. Naime, Zakoru je Upravni odbor smijenio na inicijativu župana Damira Bajsa nakon što je do njega došla informacija da se, sad već bivša ravnateljica, ne pridržava uputa nacionalnog niti županijskog stožera civilne zaštite. Iako je kazala da je ugostiteljski objekt unutar toplica zatvoren, isti, svjedoče fotografije pacijenata, je bio i dalje otvoren. A nitko od pristutnih nije imao zaštitnu opremu niti pridržavao se distance. Stoga je Zakora “kažnjena” i samo u jednome danu smijenjena s ravnateljske funkcije.
FOTO: BBŽ
No, čini se kako je već danas – nagrađena novom foteljom. Kako doznajemo iz pouzdanih izvora, Mira Zakora imenovana je pomoćnicom ravnatelja za financijsko poslovanje. Odlučili smo je kontaktirati telefonski.
-Nemam komentara o ovome slučaju, o svemu ćete biti obaviješteni službenim dopisom koji ću uputiti svim medijima – kratko nam je odgovorila Zakora. Nije htjela potvrditi niti svoju novu funkciju, iako smo ju dobili baš na službeni broj telefona pomoćnika ravnatelja za financijsko poslovanje u Toplicama. Odnosno na poslu prilično bliskom ravnateljstvu zdravstvene ustanove, koju, čini se, drma novi potres.
Za potvrdu o novom poslu Mire Zakore kontaktirali smo Snježanu Mišir, predsjednicu Upravnog odbora Daruvarskih toplica, no ista nam nije odgovarala na opetovane pozive.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!