NAŠA DJECA ČAZMA Potpora Grada za bezbrižnije planiranje aktivnosti

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ČAZMA – Jedna od udruga koja će se sufinancirati iz Gradskog proračuna Grada Čazme je i Društvo „Naša djeca“ Čazma. Grad je odabrao projekte koji su od interesa za opće dobro, a upravo takav projekt provodi i ova udruga. Konkretno, radi se o projektu ljetovanja djece u Novom Vinodolskom.
– Javili smo se na natječaj nakon kojeg nam je Grad dodijelio 20 tisuća kuna. Od toga ćemo 15 tisuća odvojiti kako bismo ukupnu cijenu ljetovanja smanjili za svu djecu. To su djeca koja tijekom cijele godine aktivno sudjeluju u radu udruge, imamo folkloraše, mažoretkinje, djecu iz sportskih klubova – ističe predsjednica udruge, Ivana Popilovski.
FOTO DND Čazma (Ilustracija)
Ostatak iznosa također je vrlo važan za udrugu, kaže Popilovski.
– Bitno je to za funkcioniranje Društva “Naša djeca” i naših ostalih aktivnosti. Planiramo Cvjetni korzo, a imamo i druge aktivnosti prema našem godišnjem planu i programu. Tako da smo si ovaj ostatak iznosa od pet tisuća kuna ostavili za neke naše ostale potrebe koje imamo – kaže Popilovski.
FOTO DND Čazma (Ilustracija)
U društvu se nadaju kako će krizna situacija s epidemijom brzo proći te kako će uspjeti realizirati sve planirane aktivnosti. Inače, Grad Čazma ukupno je financirao 26 udruga za koje je iz gradskog proračuna osigurano više od 300 tisuća kuna. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!