POHVALNO Svoje zaposlenike nagradili izdašnim uskrsnicama

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U vrijeme kada mnogi zbog krize radnicima smanjuju plaće, u KTC-u su za svoje zaposlene priredili ugodno iznenađenje. Taj trgovački lanac je svojim radnicama i radnicima isplatio uskrsnicu. Ranijih godina se ona sastojala od šunkice i jaja, lani je isplaćeno 500 kuna, a ove godine je uskrsnica podebljana na tisuću kuna. Zašto su se odlučili na takav potez objašnjava direktorica KTC-a, Daliborka Kranjčević.
FOTO: KTC FACEBOOK
– Zato što su svi naši djelatnici u lancu, od prvog do zadnjeg, bili izloženi dodatnim naporima. To je samo mali znak pažnje od strane poslodavca kao i zahvala za sve ono što su u zadnja tri tjedna proživjeli zajedno sa svima nama iz menadžmenta. Uspjeli su vrlo dobro odraditi sve izazove – kaže Kranjčević.
Te izazove u KTC-u i dalje odrađuju od ponedjeljka do subote s obzirom na to da su početkom godine među prvima uveli neradnu nedjelju. Iako su neki od kada je radno vrijeme trgovina ograničeno radno vrijeme nedjeljom i produžili, u KTC-u na povratak rada nedjeljom ne pomišljaju, ističe Kranjčević.
– Mišljenja smo da sada, više nego ikada prije ta slobodna nedjelja našim djelatnicima jako puno znači. I ni u jednom trenutku nije došlo ni pitanje o ponovnom uvođenju rada nedjeljom – kaže Kranjčević.
I iz higijenskih razloga je, ističe Kranjčević, bolje da se subotom nakon kraja radnog vremena cijeli prostor dezinficira i takav dočeka ponedjeljak. (D. Mlinac)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!