VRIJEDNA DONACIJA Stigli viziri za zdravstvene djelatnike

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs, ravnatelj Suvenira Arbor Alen Baščevan i dopredsjednik bjelovarske Zajednice tehničke kulture Željko Bukvić uručili su zaštitne vizire koje su izradili djelatnici Suvenir Arbora te članovi Zajednice tehničke ravnateljici županijskog Doma zdravlja Ljubici Čaić i ravnatelju bjelovarske Opće bolnice Aliju Allouchu.
-Ti viziri i maske su nam itekako potrebni u ovoj situaciji u našem svakodnevnom poslu, posebice u trenutku kada nedostaje materijala. Polako kompletiramo svoju opremu, a ova donacija će nam jako dobro doži, kaže ravnatelj bolnice Ali.
Podsjetimo, Suvenir Arbor izradom zaštitnih maski za lice već se ranije uključio u borbu protiv koronavirusa, a sada su djelatnici krenuli i u proizvodnju zaštitnih vizira uz pomoć 3D printera.
-U ovom vremenu, kada se suočavamo s pandemijom, vidi se jedno zajedništvo i kod nas u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Svi koji mogu pomoći, pomažu. Mi smo prvo počeli raditi maske u Suveniru u Siraču, a sad se rade i zaštitni viziri koji su nužno potrebni našim djelatnicima, prvenstveno u zdravstvu – istaknuo je Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs.
Obje će ustanove i dalje proizvoditi i potom dostavljati zaštitne vizire zdravstvenim ustanovama koje su na prvoj crti obrane u pandemiji koronavirusa.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!